Miut√°n meg√≠rtuk, hogyan √©p√≠t korm√°nyzati szereplŇĎkkel √©s h√°tt√©rint√©zm√©nyek embereivel blogh√°l√≥zatot az MTVA, az √Ātl√°tsz√≥ levelet √≠rt nekik, hogy akkor ŇĎk is szeretn√©nek ott blogolni, k√∂zsszolg√°latilag. √Čs nem k√ľldt√©k el ŇĎket a francba!

"Tisztelt Erdélyi Katalin!

√Ėr√∂mmel vett√ľk megkeres√©s√©t, egyben t√°j√©koztatjuk, hogy az MTVA jelezni fogja, mikor val√≥sulhat meg az √Ėn √°ltal felk√≠n√°lt elk√©pzel√©s. Addig is t√ľrelm√©t √©s meg√©rt√©s√©t k√©rj√ľk!

Tisztelettel:

MTVA ‚Äď SAJT√ďOSZT√ĀLY"

Ezt v√°laszolt√°k a k√∂zm√©dia sajt√≥sai az √Ātl√°tsz√≥ munkat√°rs√°nak, aki lev√©lben kereste meg ŇĎket. Erd√©lyi Katalin ugyanis elolvasta a Cink posztsorozat√°t a k√∂zp√©nzbŇĎl √©p√ľlŇĎ blogh√°l√≥zatr√≥l, √©s a "k√∂zszolg√°lati szab√°lyzatra" hivatkozva azt k√©rte, hogy az √Ātl√°tsz√≥ vagy legal√°bbis egy munkat√°rsa hadd ind√≠tson ugyanitt blogot, ingyen.

A v√°lasz ugye egy√°ltal√°n nem jelent igent, a lev√©l szigor√ļan v√©ve annyit √°ll√≠t, hogy ha megval√≥sulhat a a dolog, majd sz√≥lnak, ami lehet holnap, egy √©v m√ļlva vagy sohanapj√°n. De akkor sem hat√°rozott nem, √ļgyhogy izgatottan v√°rjuk, mi s√ľl ki ebbŇĎl.

Ez volt az elsŇĎ posztunk a csendben elind√≠tott korm√°nyblogokr√≥l.

Advertisement

Ebben a posztban szólalt meg Szita Károly kaposvári polgármester, az egyetlen MTVA-s blogger, aki legalább egy mailcímet megadott az olvasóinak.

Ebben pedig maga az MTVA beszél arról, hogy meghatározó szereplók akarnak lenni blogfronton.